۱۳۹۰ اردیبهشت ۱۳, سه‌شنبه

مرگ ایده های بن لادن

دیگر دوران ترویج بنیادگرائی اسلامی به سرآمده ونمی توان با شعار جهاد وشهادت دیکتاتوری را به ملت ها تحمیل کرد.

جوانانی که درمیدان تحریر قاهره قدرتمند ترین رژیم عربی را با دست خالی شکست دادند

نه عکس بن لادن را در دست گرفتند ونه خواهان ایجاد خلافت جهانی اسلام شدند که

شعاراصلی بن لادن بود. عشق به زندگی آنان را به خیابانها کشاند ونه شوق شهادت. پیروان اندک

بن لادن در دریای خروشان خلقهای عرب غرق شدند واین مرگ واقعی بن لادن وتفکر بن لادنی بود.کشته شدن اسامه بن لادن توسط کماندوهای آمریکائی درپاکستان در روز اول ماه مه ۲۰۱۱ پایان راه کسی است که در دهه آخر قرن بیستم برای بسیاری از جوانان عرب سمبل پیروزی اسلام بر کمونیسم وپرچمدار مبارزه با استکبارجهانی محسوب می شد اما مرگ جسمانی اورا باید مرگ مجدد اونامید زیرا مرگ واقعی او زمانی اتفاق افتاده که ایده های اواز طرف نسل جوان کشورهای اسلامی طرد شد. اومعروف ترین نماینده تفکری بود که درسالهای گذشته آخرین نفسهای خود را میکشید و چهار ماه پیش، آغاز جنبش دموکراسی خواهی در کشورهای عرب مرگ آن تفکر را اعلام کرد. یکصد میلیون نفر از انسانهائی که دربیست و دو کشورعضو اتحادیه عرب زندگی میکنند بین ۱۵ تا ۲۹ سال سن دارند. این نیروی میلیونی که درخیابانهای شهرهای عرب ازادی را فریاد می زند، عاشق شهادت و رفتن به بهشت رؤیائی نیست، بلکه خواهان زندگی بهتر وآزادی و حقوق انسانی خویش است.

جوانانی که درمیدان تحریر قاهره قدرتمند ترین رژیم عربی را با دست خالی شکست دادند نه عکس بن لادن را در دست گرفتند ونه خواهان ایجاد خلافت جهانی اسلام شدند که شعار اصلی بن لادن بود. عشق به زندگی آنان را به خیابانها کشاند ونه شوق شهادت. پیروان اندک ین لادن در دریای خروشان خلقهای عرب غرق شدند واین مرگ واقعی بن لادن وتفکر بن لادنی بود .
بن لادن و بن لادن ها از زمانی مطرح شدند که در دهه
۱۹۷۰ میلادی استفاده از اسلامیون علیه کمونیسم و اتحاد شوروی در دستور کار کشورهای غربی قرارگرفت و هنری کیسینجر که طراح این استراتژی بود می خواست با یک تیر دو نشان بزند، یعنی هم خشم جوانان مسلمان را که بشدت ضد امپریالیست شده بودند، متوجه شوروی بکند وهم نگذارد که شوروی این نیروها را بر سر مساله فلسطین علیه غرب بکار گیرد. کیسینجر بعد از واقعه یازده سپتامبر در جواب سوال خبرنگار مجله فرانسوی نوول اوبزرواتور که از او پرسیده بود که آیا پشیمان نیستید که نیروهای جهادی را آموزش داده و مسلح کردید و حالا چنین فجایعی بوجود می اورند؟ جواب داد که کاملا ازاستراتژی اجراشده دفاع می کند چون اصل این بود که شوروی که خطر اصلی برای دنیای ازاد بود شکست بخورد، حالا سر جای خود نشاندن یک مشت مسلمان فاناتیک کار مشکلی نیست.
بن لادن که معلول یک استراتژی جهانی بود، بخاطر غرق شدن در بنیادگرائی اسلامی نمی توانست رابطه علت و معلولی جنگ و صلح را درست درک کند. او در یکی از مصاحبه هایش قبل از یازده سپتامبر می گوید که ما کمونیسم را شکست دادیم و شانس زیادی وجود دارد که امپریالیسم راهم شکست بدهیم وحکومت جهانی اسلام را ایجاد کنیم. او با این نوع تحلیل های خیالی جوانان سرگشته عرب راکه بعداز انحلال اتحاد شوروی بدنبال مدینه فاضله اسلامی بودند به دره های افغانستان وشنزارهای شمال افریقا می کشید وبه کشتن وکشته شدن وا می داشت.
چگونگی کشته شدن بن لادن برای دوستداران فیلم های رامبوئی جالب است اما بی شک دولت پاکستان که طی
۲۵ سال گذشته بن لادن را حفاظت و بهره برداری لازم را کرده است در مقابل تحویل دادن او به آمریکائی ها امتیازات جدی گرفته است. ژنرال کیانی فرمانده قدرتمند ارتش پاکستان سال گذشته در رابطه همکاری با آمریکا برای مبارزه با تروریسم گفته بود که ارتش پاکستان در تمام موارد ابتدا منافع ملی پاکستان را در نظر میگیرد و سپس منافع دیگران را. پیداست که تاریخ مصرف بن لادن برای ارتش پاکستان به پایان رسیده بود زیرا از یک طرف طالبان افغانستان طی سال ها جنگ بقدر کافی تجربه و کادر کسب کرده است که دیگر به جهادگران عرب احتیاج نداشته باشد واز طرف دیگر جوانان عرب به دموکراسی روی اورده اند و بن لادن ها قادر به جذب آنها برای عملیات انتحاری نیستند.
احتمالا گروه های جهادی درافغانستان، یمن و شمال آفریقا باز هم اقداماتی خواهند کرد و خواهند کوشید ثابت بکنند که با مرگ بن لادن راه او بپایان نرسیده است. این عملیات و اقدامات هرچه باشد نشان از افول خواهند داشت و نه از گسترش، زیرا زمانه عوض شده و انقلابات پست اسلامی در حال فراگیر شدن هستند. این کار زمان خواهد برد ولی بازگشت نخواهد داشت.
مرگ بن لادن درضمن هشداری است به سران جمهوری اسلامی ایران که بخود آیند ومتوجه بشوند که دیگر دوران ترویج بنیادگرائی اسلامی به سر آمده ونمی توان با شعار جهاد و شهادت دیکتاتوری را به ملت ها تحمیل کرد.
ماشااله رزمی دوم ماه مه
۲۰۱۱ - پاریس

- برگرفته از اخبار روز www.akhbar-rooz.com ، سه‌شنبه ۱٣ ارديبهشت ۱٣۹۰ - ٣ می ۲۰۱۱

هیچ نظری موجود نیست: