۱۳۸۸ مهر ۷, سه‌شنبه

نافرمانی مدنی دراشکال جدید


کنفرانس "زبان، شناخت و واقعیت" و

نا فرمانی مدنی در مراسم افتتاحیه ی آن

این کنفرانس در پژوهشگاه دانش های بنیادین (IPM )، برگزار شده و نافرمانی مدنی درهنگام سخنرانی رئیس این پژوهشگاه و مسئول مرکز برگزاری این همایش در مراسم افتتاحیه صورت گرفته است.

گزارش این واقعه را ازسایت نشريه ی خبری سياسی الكترونيك Iran Emrooz (iranian political online magazine) ، Tue 29 09 2009 ، "ايران امروز"- بر گرفته در اختیار خوانندگان قرار می دهیم . نکته ی قابل توجه و سوال اصلی این است که آیا آنچه که صورت گرفته همانند گزارشگر صرفاً " یکی از موثرترین روشهای نافرمانی مدنی علیه کارگزاران و دوستداران دولت کودتا " باید محسوب شود؟ ویا با توجه به موضوع کنفرانس وچند زبانی بودن کشور، اختلاف نظرهای دیگری هم می تواند درقضیه نقش داشته باشد ؟

ایل گویجی

2009-09-29 برابر با 7 مهر1388

--------------------------------------------------------------


استادان ودانشجویان محل سخنرانی جواد لاریجانی را ترک کردند و او برای صندلیهای خالی سخنرانی کرد


گوشمالی جواد لاریجانی
گزارش اختصاصی وبلاگ اتوپیا: مراسم افتتاحیه کنفرانس "زبان، شناخت و واقعیت" در پژوهشگاه دانشهای بنیادین (
IPM )، با سخنرانی جواد لاریجانی برای صندلیهای خالی آغاز شد!

به گزارش اتوپیا، کارگاه سه روزه "زبان، شناخت و واقعیت" از صبح امروز، سه شنبه هفتم مهرماه، با شرکت اساتید فلسفه و دانشجویان دکتری از دانشگاههای شریف، تربیت مدس، علوم و تحقیقات و انجمن حکمت و فلسفه ایران در پژوهشگاه دانشهای بنیادین (
IPM )، پژوهشکده فلسفه تحلیلی آغاز گردید.

این در حالی است که به محض آغاز سخنرانی جواد لاریجانی که رئیس این پژوهشگاه و مسئول مرکز برگزاری این همایش می باشد، تمام دانشجویان و اکثریت قریب به اتفاق اساتید، در اعتراض به مواضع نامبرده در قضایای پس از کودتای انتخاباتی و بویژه هتاکی های چند روز گذشته او نسبت به میر حسین موسوی، سالن سخنرانی را ترک کردند تا سخنرانی رئیس پژوهشگاه برای صندلیهای خالی انجام شود!

نکته جالب توجه، ترک سالن توسط تعداد کثیری از اساتید بنام فلسفه است.

جواد لاریجانی که دچار شوک شده بود پس از قریب 10 دقیقه و سخنرانی برای 7 یا 8 نفر از کارکنان پژوهشگاه، مجبور به ختم سخنرانی خود و ترک سالن گردید!

تصاویر و گزارشهای تکمیلی به زودی ارسال میگردد.

به نظر می رسد شیوع این فرآیند در سمینارها و کنفرانسهایی که مسئولان دولتی برای ایراد سخن حضور پیدا می کنند، یکی از موثرترین روشهای نافرمانی مدنی علیه کارگزاران و دوستداران دولت کودتاست.%

------------------------------------------

هیچ نظری موجود نیست: